FORȚA MODELĂRII
METALELOR

Debitare laser Îndoire Ștanțare

MAI MULTE DETALII

Despre MEGATITAN

Companie cu capital integral românesc, cu peste 15 ani de experiență în domeniul serviciilor de prelucrare a pieselor din metal. Preluăm comenzi de piese unicat și de serie din partea partenerilor noștri din Europa, Asia și America de Sud. Tratăm cu seriozitate fiecare client și fiecare nouă comandă și ne asigurăm că piesele livrate (la timp) sunt de cea mai bună calitate.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE

De ce
MEGATITAN?

Primești oferta de preț în 2 zile lucrătoare

Preluăm comenzi de serie și pentru piese unicat

Raport calitate-preț foarte bun

Marfa ajunge la tine în 24-48 ore după finalizarea comenzii

Clienții noștri

Radu Potra
Iproeb
"După primele colaborări cu firma Megatitan, mi-am dat seama că într-adevăr firma are ca scop esenţial satisfacerea nevoilor clientului prin calitatea produselor şi promptitudinea livrărilor. Această firmă a evoluat mult şi cred că se va menţine pe această direcţie şi în continuare. Au viziune, ceea ce le va aduce în continuare succes. Un rol mare în cadrul acestei firme îl are echipa care, după părerea mea, are toate lecţiile de succes învățate."
Daniel Borota
CEO Flexibil
"Am ales Megatitan pentru seriozitate, flexibilitate şi pentru că au înţeles foarte bine nevoile noastre de calitate."
Szocs Karol
SC Carol Tech SRL
"De la început a fost un partener interesat şi capabil să rezolve cerinţele noastre, nu am avut probleme de calitate, sau, dacă au apărut, au fost rezolvate. Apreciem şi partea umană a colaborării, relaţia interpersonală foarte bună pe care o avem. Considerăm că în mediul actual de afaceri, aceste calităţi sunt vitale într-o colaborare şi dorim succes firmei."